Nivea Men Tıraş Köpüğü 200ml. Protect&Care 81700
Nivea Men Tıraş Köpüğü 200ml. Protect&Care 81700

Nivea Men Tıraş Köpüğü 200ml. Protect&Care 81700

Fiyat : ₺166,58
KDV Dahil : ₺166,58
  • Nivea Men Protect & Care Koruyucu Tıraş Köpüğü, tıraş sırasında cildi kuruyan erkekler için özel olarak geliştirilmiştir.
  • Aloe Vera ve Pro-vitamin B5 içeren formülü cilde bakım yaparken kurumasını önlemeye yardımcı olur.
  • Sakalı yumusatır, pürüzsüz ve rahat bir tıraş sağlar.
  • Cildi kesik, sıyrık ve gerginlikten korur.
  • Cildin doğal bariyerini destekler.

 

Ürün bilgileri :

 

Nivea For Men Nemlendirici Tıraş Köpüğü Tıraşta Ferahlatıcı Bakım Mentol içerikli NIVEA FOR MEN Tıraş Köpüğü, daha tıraş sırasında cilde serinlik ve ferahlık verir. Güvenli bir tıraş sağlar. Cildi besler ve yumuşak bir his bırakır. Bakım & Koruma Kremsi kıvamı sakalı hızla yumuşatır, tıraş bıçağının yumuşak bir şekilde kaymasını sağlar ve böylece cildin tahriş olmasını önler. Vitamin Bakımı Yeni NIVEA FOR MEN formülü cildi hoş bir şekilde ferahlatan ve canlandıran mentol içermektedir. İçerdiği F vitamini sayesinde cildin özel bakımını destekler. Cilt toleransı dermatolojik olarak onaylanmıştır. Tüm cilt tipleri için uygundur.

 

Ürünün Öne Çıkan Noktaları

 

  •  Sakalınızı yumuşatır
  •  Rahat bir tıraş için kayganlık sağlar
  •  Cildi kesik ve gerilmekten korur
  •  Cildinizin doğal bariyerini destekler

 

Bu ürün hakkında daha fazla bilgi edin

 

NIVEA MEN PROTECT & CARE KORUYUCU TIRAŞ KÖPÜĞÜ pürüzsüz kayganlık ve rahat bir tıraş sağlar. Aloe Vera ve Pro-Vitamin B5 içeren formülüyle cildi kesiklere ve gerginliğe karşı korur. Koruma ve bakım için: NIVEA MEN PROTECT & CARE KORUYUCU TIRAŞ KÖPÜĞÜ

 

Uyarı:

 

Uyarı: Kutu basınçlıdır. Isıtılırsa patlayabilir. Isıdan, sıcak yüzeylerden, kıvılcımlardan, çıplak alevden ve diğer tutuşturuculardan uzak tutun. Sigarayla yaklaşmayın. Çıplak aleve ve diğer tutuşturuculara püskürtmeyin. Bittikten sonra bile parçalamayın, yakmayın. Güneş ışığına ve 50°C'nin üzerindeki sıcaklıklara maruz bırakmayın. Çocuklardan uzak tutun. İçeriğin kütlece %4'ü yanıcıdır.

 

İçerik listesi 

 

Dahil:Water, Isobutane, Laureth-23, Triethanolamine, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Propylene Glycol, Sorbitol, Coco-Caprylate/Caprate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-7M, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Potassium Hydroxide, Butane, Propane, Piroctone Olamine, Limonene, Linalool, Fragrance

᠎Translation missing: Active Ingredient: Panthenol

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR